BRAVO DEČKI!

Sjećate se kujice koju su izvlačili iz duboke jame na Braču? Nećete vjerovati tko ju je udomio!

Iz jame je izašla gladna, žedna i prestrašena, no nije bila ozlijeđena. Već to je bilo čudo samo po sebi

Yamma na svom novom radnom mjestu

 Vatrogasci Supetar

Život doista piše najljepše priče. Kad su vatrogasci iu Supetra tog jutra primili poziv o psu u 25 metara dubokoj jami, u koju je vjerojatno bačen, nisu mislili ništa drugo osim da zovu članove HGSS-a i da zajedno spase životinju. Da se kujicu koja je cviljela na dnu jame pitalo, nije razmišljala dalje od toga da je se izvuče iz jame pune opasnih plinova, u kojoj je provela nekoliko dana.

No, sve je ispalo - neočekivano. Vatrogasci su nesretnu životinju, koja je bila gladna, žedna i prestrašena, ali ne i ozlijeđena, doveli u stanicu. Tamo već živi njihova kujica Buffy, pa su planirali da pas kojeg su spasili provede par dana s njom, dok se ne oporavi, a onda će joj se tražiti dom.

No, kako to već biva, nije joj trebao dom - ona ga je pronašla. Zapleteni prst sudbine doveo ju je od dna te jame do - vatrogasne postrojbe, čiji je postala službeni član.

- Yamma, tako ćemo je na koncu zvati, je ošišana, cijepljena, čipirana, primila je preventivnu terapiju protiv nametnika i od danas ravnopravni član naše postrojbe. Pozivamo vas da pratite njene doživljaje s nama i naše s njom, naravno - napisali su vatrogasci uz fotografiju nove članice svog tima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:59