TAKO TREBA!

Rudi zna kako uživati u životu, ali i kako se nositi s visokim temperaturama u centru grada

Nije puno razmišljao kad je u šetnji naišao na divnu priliku da se rashladi
 Damjan Tadic/Cropix

Većina pasa ima urođeni joie de vivre. Uvijek uronjeni u sadašnji trenutak, uživaju u onome što im je pred nosom, pod šapom, pokraj uha... Oduševljeno se bacaju u svaku novu avanturu, a avantura im je zaista sve: doručak, ručak, večera, odlazak vani da obave, šetnja, kupanje u rijeci ili moru... Ruku na srce, da smo mi toliko sretni zbog svake male stvari koja nam se dogodi, vjerojatno bi nam i sreća dosadila.

Psi su, dakle, stalno sretni. Naravno, psi koje njihovi ljudi vole i o njima brinu. U tu se grupu može svrstati jedan Rudi, kojeg je naš fotoreporter Damjan Tadić snimio na zagrebačkom Zrinjevcu. Rudiju je, sasvim je jasno, vruće, a kad je s vlasnicom naišao na fontanu, sasvim je logično da će skočiti u nju da se rashladi. Posebno zato što tamo nije bilo drugih pasa da mu u tome smetaju.

Vlasnica mu je to dozvolila, no na kasnijim fotografijama stječemo dojam da bi ona voljela da on izađe van iz vode, ali njemu se to nikako ne da. Odlučio je fontanu iskoristiti do maksimuma i uživati u kratkotrajnom rashlađenju koje mu je donijela voda.

image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:07