PRIJATELJI ŽIVOTINJA

Promijenjen datum održavanja VegeSajma: Mjesto je jednako, ali vrijeme nije

No, neće biti promjena po pitanju izlagača niti brojnih planiranih edukacija

Ilustracija

 Marko Todorov/Cropix

Odlukom Grada Zagreba, umjesto 11. lipnja, ovogodišnji VegeSajam će se održati 14. lipnja od 8 do 20 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića.

Organizatori, udruga Prijatelji životinja, navode da sve ostalo ostaje kako su i najavljivali. Jedina promjena je datum, no ne otkazuje se niti jedan od planiranih događanja tijekom sajma, a nisu odustali niti izlagači. Jednostavno su se prilagodili promjenama i nadaju se lijepom vremenu u utorak, kako bi sve prošlo u najboljem redu.

- Posjetitelje očekuju promocije, degustacije, čašćenja, odlično vrijeme te šarolika i isključivo veganska ponuda pod sjenicama raznih izlagača, uz mnoštvo edukacija o pravima životinja - istaknuli su članovi udruge.

Naime, ove godine dodatno su pojačali edukativni program. Svi će moći na licu mjesta pročitati s edukativnih panoa i čuti s mikrofona voditeljice Sare Mešin informacije o zbivanjima na VegeSajmu, kao i razloge zašto je veganstvo ili barem približavanje veganskoj hrani, nužan korak na koji se svakim danom odlučuje sve više ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:33