DIRLJIVO

Ponovni susret mame i malenog ljenjivca oduševili njihove spasitelje: ‘Rastopili smo se...‘

Kako bi mamu potaknuli da se vrati po malenog koristili su metodu koju su sami osmislili
 Facebook

Jaguar Rescue Center, utočište za divlje životinje iz Kostarike, objavilo je dirljiv video ponovnog susreta malenog ljenjivca i njegove mame. Na njoj vidimo mamu kako brižljivo grli svojeg malca i potom se s njim penje u krošnju.

- 10. svibnja je jedan od naših zaposlenika pronašao malenog ljenjivca kako plače na tlu nedaleko od plaže. Na stablu je vidio njegovu mamu, ali ona se penjala prema vrhu stabla, dalje od njega. Zbog toga je odnio malenog na pregled, da vidi je li s njim sve u redu i je li ga možda napustila zbog toga - napisali su iz utočišta.

Veterinar je utvrdio da je maleni zdrav i da nema nikakvih ozljeda. Zbog toga su ga odlučili vratiti majci, koristeći metodu koju su sami osmislili prije nekoliko godina: snimili su njegov plač, a potom ga puštali preko zvučnika u blizini stabla na kojoj su vidjeli njegovu mamu. Strpljivo su čekali da se ona pojavi.

- Uvijek tako spajamo ljenjivce koji su se odvojili. Uvijek se rastopimo kad vidimo da se maleno vraća svojoj mami -napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 05:03