ŠAŠAVCI

Pitanje za vlasnike retrivera: ‘Što bi vaši psi guglali, da mogu?‘ Odgovori su urnebesni!

Mnogi smatraju da bi njihovi čupavci odmah naručili hranu i teniske loptice, no ima i drugih zanimljivih ideja
 Ken Griffiths/Alamy/Alamy/Profimedia/Ken Griffiths/Alamy/Alamy/Profimedia

U jednoj grupi obožavatelja zlatnih retrivera na Facebooku pojavilo se zanimljivo pitanje - da vašem psu pustite da koristi internet, što mislite, što bi guglao? Vlasnici su davali urnebesne odgovore, a zanimljivo je kako se mnogi od njih ponavljaju, tako da je jasno kako ta pasmina ima vrlo jasne preferencije. Recimo, većina njih bi koristila moderne tehnologije da pronađe gdje mogu kupiti (ili naručiti) teniske loptice i hranu.

No, ima i zanimljivijih stvari za koje su vlasnici sigurni da bi njihove ljubimce mogle zanimati. Recimo, gdje se mogu na akciji kupiti bazenčići za kupanje, kako se sprijateljiti sa susjedovom mačkom ili pak leptirom, najbolje mjesto u blizini na kojem mogu skakati u vodu i iznositi grane na obalu...

- Kako uloviti vjeverice? Gdje moji vlasnici drže teniske loptice? Gdje naći kakicu: kokošju, lisičju ili vombatovu? Najbolja obližnja blatna lokva za valjanje? Gdje naručiti pizzu i cipele za žvakanje? Kako uloviti guštera? - samo su neka od pitanja.

Mnogi vlasnici napisali su kako su sasvim sigurni da bi se njihovi ljubimci odmah pretplatili na mjesečnu dostavu poslastica, a neki su uvjereni da bi internet koristili da otkriju što im vlasnici toliko dugo rade van doma, ali i da tražilicu 'pitaju' gdje se doma skrivaju sve poslastice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:18