SPASIO JOJ JE ŽIVOT

Pas probudio vlasnicu i natjerao je da se makne. Par sekundi kasnije, u kuću je pao meteor

Da Toby nije lajao, ona bi spavala i priča bi imala koban završetak
 Ruth Hamilton/Zuma Press/Profimedia

Mnogim ljudima psi doslovno spase život, no mali broj vlasnika može se pohvaliti činjenicom da im je pas spasio život od - meteora. Upravo to može reći Ruth Hamilton, Tobyjeva vlasnica, koja s njim živi u Kanadi.

Jednu noć je ona, naime, duboko spavala, kad ju je probudio njegov lavež. Otvorila je oči i vidjela da je pas veoma uznemiren. Pomaknula se s mjesta na kojem je ležala kako bi ga smirila, a nakon što je to napravila, čula je veoma glasan zvuk. Veliki komad meteora pao je na njenu kuću, probio krov i sletio točno na mjesto gdje je prije nekoliko trenutaka bila njena glava.

Ruth je odmah iskočila iz kreveta, posve neozlijeđena. Pas je prestao lajati, a ona je bila u šoku i nije znala što se to uopće dogodilo. Kasnije su joj službe koje je pozvala u pomoć rekle da je kamen na njenom jastuku došao iz svemira.

Je li joj Toby spasio život? Ona smatra da je. Nagađa kako je možda čuo zvuk koji se približava kući, pa je na to reagirao. U svakom slučaju, nije ni važno kako je znao - činjenica je da ju je probudio baš kad je trebalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:32