KOJA SITUACIJA!

Pas koji se boji mačke mora proći pokraj nje. Kako? Ima sasvim kreativno rješenje!

Sigurno postoji dovoljno ozbiljan razlog zašto se ne usudi popeti stepenicama kad ona sjedi tamo, ali ga znaju samo njih dvoje

Susret na stubištu

 Facebook

Ima pasa koji bi, da mogu pričati, svima rado rekli kako im mačka s kojom dijele dom zagorčava život. Urinira im u zdjelicu s hranom, ne dozvoljava im da spavaju u svojim krevetićima, a o tome da su preotele svu pažnju skrbnika da ne pričamo. Svoju tužnu priču ispričali bi drhtavim glasom, panično se ogledavajući naokolo, da vide hoće li se njihov zlostavljač odnekud pojaviti.

Svoju traumatičnu priču sasvim sigurno mogao bi ispričati i pas iz jedne snimke koja je pravi hit na Facebooku. Ne znamo što se među tih dvoje dogodilo, no sigurno je da imaju zajedničku povijest. I ta nije, ako se psa pita, ni najmanje lijepa. Sigurno postoji dovoljno ozbiljan razlog zašto se ne usudi popeti stepenicama kad mačka sjedi tamo.

Naravno, iako je sasvim jasno da se boji proći, izgleda da je želja da bude na katu ipak veća od bojazni, tako da se odvažio krenuti uza stepenice. No, pritom je pokazao zavidnu razinu kreativnosti, koja uključuje ne uspostavljanje kontakta očima s drugim čupavcem, koji izgleda kao da uživa u situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:04