VRTOGLAVI IZNOSI

Ovo je deset najbogatijih kućnih ljubimaca na svijetu! Najbogatiji je ‘težak‘ 366 milijuna funti

Zarađuju na društvenim mrežama, sponzorstvima brendova i svojim slavnim ljudskim roditeljima

Taylor Swift i Olivia Benson

 Nj/Backgrid Uk/Profimedia

Postoje neke životinje koje nemaju samo sreću da žive u bogatim obiteljima, već i same imaju svoje bogatstvo!

Portal Indy 100, koji prenosi priču s All About Cats, otkrio je popis najbogatijih i najutjecajnijih kućnih ljubimaca na svijetu, a na njemu se nalaze slavne mačke i psi. One su super-bogate životinje koje zarađuju na društvenim mrežama, sponzorstvima brendova i svojim slavnim ljudskim roditeljima, a njihovo bogatstvo izračunato je prema tome koliko bi mogle zaraditi po objavi na Instagramu.

Gunther VI – 366 milijuna funti

Na prvom mjestu liste najbogatijih nalazi se njemački ovčar poznat kao Gunther VI. Gunther je u vlasništvu 'Gunther Corporation' i navodno je naslijedio pozamašno bogatstvo od 366 milijuna funti od svoje vlasnice, njemačke grofice Karlotte Leibenstein. Gunther je čak sudjelovao u lažnim vijestima o tome kako je prodao vilu za 23 milijuna funti, koja je ranije bila u Madonninom vlasništvu i pokušao kupiti imanje glumca Sylvestera Stallonea.

Nala 73,4 milijuna funti

Preslatka @nala_cat drugoplasirana je na ovoj bogatoj listi. Nala je vlasnica vrhunske hrane za mačke, autorica, Guinnessova rekorderka i influencerica s preko 4,3 milijuna pratitelja na Instagramu.

Olivia Benson – 71,2 milijuna funti

Na broju tri je poznati mačji prijatelj kantautorice Taylor Swift, jedna od tri njene mačke. Nazvana je po liku iz serije 'Zakon I red'. Olivia se pojavljivala u glazbenim spotovima i reklamama zajedno sa svojom vlasnicom superzvijezdom i redovito je zapažaju slavne osobe s A-liste.

Sadie, Sunny, Lauren, Layla i Luke – 22 milijuna funti

Simpatični psi su u vlasništvu Oprah Winfrey i smatra se da će u budućnosti naslijediti preko 20 milijuna funti od TV voditeljice. No, svaki od njih također ima povjerenički fond.

Jiffpom – 18,3 milijuna funti

Štene pomeranca najutjecajnije je s ove liste s više od 9,8 milijuna pratitelja na Instagramu. Jiffpoma se redovito snima kako oblači slatku odjeću i objavljuje sponzorirani sadržaj za više od 20.000 funti po objavi. Čak drži dva Guinnessova rekorda i glumi u spotu Katy Perry, a objavio je i vlastitu knjigu pod nazivom 'I am Jiffpom'.

Choupette – 9,5 milijuna funti

Choupette je mačka pokojne modne ikone Karla Lagerfelda. Krznenoj mački je navodno ostalo 153 milijuna funti od dizajnerovog bogatstva i nije joj bilo strano pojavljivanje u blještavoj reklami.

Pontiac - 3,7 milijuna funti

Zlatni retriver je pas pokojne glumice Betty White. Smatra se da je naslijedio 3,7 milijuna funti kada je ona preminula u prosincu. White je bila dugogodišnja ljubiteljica životinja i velika pobornica dobrotvorne organizacije 'Psi vodiči za slijepe', odakle je zapravo posvojila Pontiaca.

Mops Doug – 1,1 milijun funti

Doug je slavna osoba na društvenim mrežama s više od 13 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Redovito se pojavljuje na svom uspješnom YouTube kanalu s više od pola milijuna pretplatnika, a čak je osvojio i dvije nagrade 'People's Choice' za Animal Star.

Tucker Budzyn – 1,1 milijun funti

Tucker je još jedan od omiljenih internetskih ljubimaca s preko 3,2 milijuna pratitelja na Instagramu i 4,3 milijuna pretplatnika na YouTubeu. Ovom zlatnom retriveru nisu nepoznati video snimci, a najpoznatiji je po testovima okusa i smiješnim reakcijama. Čak i njegov sin Todd ima preko 430.000 sljedbenika.

Marutaro – 1,1 milijun funti

Ovo pahuljasto štene Shiba Inu iz Japana ima preko 2,5 milijuna sljedbenika te vlastitu popularnu robnu marku, uključujući odjeću i dodatke. 'TIME' je čak napisao i članak o Marutarou pod naslovom '21 razlog zašto je ovaj pas najbolji pas na svijetu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:40