VIDEO

Ovako izgleda sreća: Slonovi poludjeli videći kišu i svi odjurili u bazen

Prizor je to snimljen u njemačkom Grüner Zoo Wuppertal, gdje su posjetitelji mogli uživati u zaista nezaboravnom prizoru
 Facebook screenshot

Da pitamo jedni druge kako izgleda sreća, mnogo bi nam toga palo na pamet. Neki bi rekli da sreća izgleda kao osmijeh djeteta svojoj majci, drugi kao ručak kojim voljenu osobu dočekamo nakon duge odvojenosti, trećima bi sreća izgledala kao lišće koje se kovitla zrakom dok šeće sa svojim psima... Razni nam prizori iz vlastitog života padaju na pamet kao ilustracija za sreću, no sasvim sigurno nitko ne bi pomislio na slonove koji se kupaju. Vjerojatno zato što ne znamo kako točno to izgleda.

Ipak, kad čovjek vidi sreću slonova Tuffi, Gusa, Kimane i Malog, koji su uživali u kupanju po kiši. S malo oklijevanja pridružila im se i zadnja stanovnica nastambe, slonica Tika. Prizor je to snimljen u njemačkom Grüner Zoo Wuppertal, gdje su posjetitelji mogli uživati u zaista nezaboravnom prizoru.

Slonove je kiša neopisivo obradovala i izgledaju zaista sretno dok se kupaju, skaču i rone - to potonje im je veoma jednostavno jer koriste surlu kao disaljku, pa bez problema mogu biti pod vodom koliko god dugo to požele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:30