SVAKA ČAST

Ovaj tip ima što staviti u CV: Dao divljem medvjedu ‘pet‘ i ostao živ i zdrav

Nakon što je dovoljno gledao tog čudnog tipa kojeg je dotaknuo, čupavac se spustio na sve četiri i vratio u društvo

Ilustracija

 Ashley Cooper/Alamy/Alamy/Profimedia/Ashley Cooper/Alamy/Alamy/Profimedia

Volimo gledati snimke s medvjedima. Čupavi, veliki, slatki. Jasno, ne volimo ih gledati kako love, posebno ne kad love ljude, ali ako videa ne uključuju takvo nešto, rado ih pogledamo. Ima nešto simpatično u medvjedima.

Tome je svjedočio i čovjek koji se stvarno ima čime pohvaliti: medvjed mu je prišao i dao ‘peticu‘. Kad je čovjek ispružio dlan iz automobila, medvjed ga nije shvatio. No, potom je razumio da ovaj želi da mu šapom dotakne dlan, pa je to napravio. Potom je zbunjeno zastao kao da mora razmisliti o tome što se dogodilo između njega i čovjeka.

Nakon što je dovoljno gledao tog čudnog tipa kojeg je dotaknuo, spustio se na sve četiri i vratio u društvo još dva medvjeda, koji su s njim bili na cesti. Oni se nisu ljudima ovoliko približavali, tako da nisu razumjeli zašto im prijatelj (ili možda brat ili sestra) misli o tome što se upravo dogodilo.

U svakom slučaju, čovjek može reći da je napravio nešto što je učinio mali broj ljudi, a je li medvjedu bilo jednako zabavno, otvoreno je pitanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:45