VOLI NJUŠKU SVOJU

Ovaj medvjed je u šumi naišao na kameru i ‘okinuo‘ nevjerojatnih 400 selfija!

Bilo je na snimkama i drugih životinja koje su bile u prolazu, no nijedna nije bila toliko zastupljena
 Courtesy Of Osmp/mega/The Mega Agency/Profimedia

Ako svi mi volimo snimati selfije, zašto to ne bi volio i jedan medvjed? Ispostavilo se da jedan krznati momak koji živi u šumama američke savezne države Colorado toliko voli svoju njušku da ju je snimio ni manje ni više nego 400 puta.

Kamere koje su postavljene na nekoliko mjesta u šumama nedaleko od grada Bouldera, a koje se aktiviraju na pokret, snimile su nevjerojatnu količinu fotografija jednog jedinog stanovnika šume. Medo je slučajno naišao na tu fotozamku i sve je završilo ‘okidanjem‘ nekoliko stotina selfija.

Bilo je na tim snimkama i drugih životinja koje su bile u prolazu, no nijedna nije bila toliko zastupljena. Od 580 fotografija, njih 400 su bile snimke iste njuške. Na jednoj od njih vidi se kako plazi jezik prema kameri, na drugoj izgleda kao da pozira.

image
Courtesy Of Osmp/mega/The Mega Agency/Profimedia

Većina životinja uopće ne vidi fotozamku, no čini se kako je medvjed ovu vidio i oduševila ga je.

- Sada možemo reći da je medvjeda zaista posebno zainteresirala naša kamera i da je iskoristio mogućnost da se fotografira. Fotografije su nas nasmijale, a vjerujemo da će i drugi jednako reagirati - rekao je za NBC Phillip Yates, glasnogovornik planinskih nacionalnih parkova.

Zbog toga su snimke podijelili na društvenim mrežama, tako da svi vide kako medo plazi jezik, potom gleda u kameru, onda pozira s boka...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:39