ZABAVAN PAR

Oduševio obožavatelje: Poznati chef objavio snimku svojeg psa koji uživa u plivanju

Video je snimljen na Visu, gdje uživaju simpatični četveronožac i njegov vlasnik

Ivan Pažanin i Pjer

 Instagram/Slobodna Dalmacija

Chef Ivan Pažanin je na svojem profilu na Instagramu objavio video snimljen na Visu u kojem je njegov četveronožni prijatelj glavna zvijezda - jazavčar Pjer, naime, pliva između Pažanina i njegovog prijatelja udaljenog nekoliko metara. I tako u krug. Pritom daje sve od sebe veslajući svojim kratkim nožicama i poprilično je brz. I što je najsmješnije - ne prestaje zadovoljno mahati repom, kako to znaju samo psi koji zaista uživaju u kupanju, piše Slobodna Dalmacija.

Objava je izmamila brojne komentare chefovih pratitelja, koje je prizor malenog, srčanog plivača bez iznimke oduševio. Kako i ne bi, kad je njuškica koja viri iz vode preslatka, a chef je ovim pokazao i na koji se način treba postupati prema ljubimcima. Oni su obitelj, pa ako mi idemo na more, idu i oni s nama. Jasno, ako ne uživaju, ne gnjavimo ih da plivaju s nama, ali Pjer je očigledno lud za morem.

‘Još samo da priča‘, ‘Ma najbolji mu je rep k‘o kormilo‘, ‘Dušica preslatka‘, ‘Najljepši pas na svijetu‘, ‘A repić ne staje‘, ‘Ponosni otac‘, samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave Ivana Pažanina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:18