URNEBESNO

Odakle pas na krovu stambene zgrade u Osijeku? Ne zna se, ali fotomontaža nije!

Naravno, sve je smiješno s obzirom na to da joj u avanturi nije otpala ni dlaka s glave

Pas iz Osijeka
 

 Malina on Wheels

Prošle smo se godine dobro nasmijali fotografijama klokana na krovu jedne kuće u Australiji. Nikome nije bilo jasno kako se popeo gore, jer je kuća visoka, no klokan skače, pa smo razumjeli mehanizam.

No, čovjek u prvi mah uopće ne razumije mehanizam vertikalnog kretanja kad vidi sliku psa koji stoji na krovu stambene zgrade u Osijeku. Odakle pas na krovu stambene zgrade?

Osoba koja ga je prva vidjela sigurno je morala dobro protrljati oči, razmisliti o tome koliko je alkohola konzumirala zadnjih dana i još jednom protrljati oči, dok je mozak pokušavao povezati činjenice. Pas. Krov. Zgrada. Onda je dojavila svima kojima je mogla, jer je sasvim jasno da pas mora sići s tog krova.

Vlasnica se uskoro javila, rekla da je kujica Miša u svom stanu i da je dobro. Misterij nije posve riješen, premda je jasno kako se morala izverati ili kroz krovni prozor ili preko kakvog balkona.

No, komentari na objavu su bili zabavni. Naravno, sve je smiješno s obzirom na to da se dobro završilo.

- Jučer terijeri plivaju nasred Drave i jedva se domognu obale, a danas pas hoda po krovu.. Uzbudljivo u Osijeku - napisala je jedna žena, a druga je ponudila objašnjenje psa na krovu.

- Sva sreća pa je dobro prošlo. Inače i moja Garica se zna popeti na krov. Samo što mi živimo u prizemnici.Kad ju je susjeda vidjela ja rekla da di to može biti. Otkud pas na krovu. Ona se popela na ozidani, izbetonirani dio gdje je hidrofor bio. Pa na krov od bunara, pa na krov tende, pa na krov kuće - napisala je.

image

Pas iz Osijeka

Malina on Wheels
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:29