BETH I BLUEBELL

Nove prve šape dvora: Oba psa su udomljena, a niti jedan nije - korgi!

Beth, koja je izbačena na cestu, je došla prva. Udomili su je, a Camilla je pomislila kako bi bilo sjajno da ima društvo

Camilla i Beth u posjeti skloništu iz kojeg je kujica udomljena

 Avalon.red/Avalon/Avalon/Profimedia

Novi kralj Karlo III i njegova supruga Camilla imaju dva psa: jack russelle Beth i Bluebell. Oba su udomljena iz istog londonskog skloništa - Battersea Dogs’ and Cats’ Home - u veljači 2017. godine. Par je odlučio da neće kupiti pse, nego učiniti humanu gestu i primiti nekog napuštenog, piše Standard.

Beth, koja je izbačena na cestu, je došla prva. Udomili su je, a Camilla je pomislila kako bi bilo sjajno da ima društvo. Nije trebala dugo čekati. Dva ili tri tjedna kasnije, ljudi su pronašli kujicu kako luta šumom. Nije imala dlake, bila je puna rana i na rubu smrti. Završila je u isto skloništu.

image

Camilla i Beth u posjeti skloništu iz kojeg je kujica udomljena

Steve Parsons/Pa Images/Profimedia

Par ju je udomio, doslovno je vratio iz mrtvih i njena je dlaka u potpunosti narasla, tako da se na njoj nije moglo vidjeti kroz kakve je sve muke prošla. Camilla ju je jednom opisala kao veoma slatku, ali i pomalo neurotičnu.

- Prekrasna stvar kod pasa je da ih što možete biti bilo kakvi, tužni ili zbunjeni, a oni jednostavno sjede s vama, gledaju vas i mašu repom - rekla je u jednom intervjuu za BBC Radio 5 Live.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:12