KAD STISNU VRUĆINE

Nevjerojatan prizor u srcu grada: pas koji pliva u Manduševcu oduševio okupljene

Nakon što je lovio vodu i dovoljno plivao, izašao je van i s gazdaricom mirno krenuo doma, kao da se nije dogodilo ništa posebno
Pas u Manduševcu
 VauMijau

Postoje neke situacije kada svoje pse promatramo s malo zavisti, jer oni smiju neke stvari koje nama nisu dopuštene. Recimo, popiškiti se gdje god požele. No, ima i drugih stvari koje mi ne radimo zbog društvenih normi, a oni mogu. Jednu takvu snimili smo jučer u samom srcu Zagreba, na Trgu bana Jelačića. Jedan pas je, sav radostan, spas od vrućina potražio u samom Manduševcu.

Njegova vlasnica ga je pustila da se izludira i osvježi, a on je to itekako napravio. Plivao je u fontani, pa je lovio mlaz vode u njenom središtu, pa je plivao iznad i oko njega... Nije se samo osvježavao, nego i zabavljao, a sigurno je privukao i interes prolaznika, koji su zastali uz ogradu da ga promatraju.

Psi su, zaista, čista radost. Vidi se to u svakom njegovom pokretu, a svi oni koji su empatični sigurno će se nasmiješiti kad ga vide kako uživa.

Kad se dovoljno ohladio i naigrao, izašao je van, dobro se otresao i potom s gazdaricom krenuo kući. Bio je to, ako se njega pita, itekako zabavan dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:39