TE OČI!

Neodoljiva snimka: Ove ribe gledaju ravno u kameru i kao da se smješkaju

Video je to koji, osim što je simpatičan, barem malo rashlađuje, jer je nastao u podmorju
 TikTok

Životinje su nam često simpatične ili odbojne ovisno o tome što mi vidimo u njima. Neke imaju simpatične glavice, velike oči, dražestan izraz na njušci... Zbog toga nam ih je uvijek drago vidjeti. Druge to nemaju, pa nam nisu drage.

Ribe uglavnom ne smatramo naočito slatkima. Često ih se čak ni ne doživljava kao životinje, pa mnogima nisu privlačne. Tu i tamo se iz dubina izvuče neka zaista čudna riba, pa su zbog toga ljudi uvijek pomalo oprezni kad je riječ o stvorenjima iz morskih dubina.

Ipak, postoje ribe koje su neopisivo slatke. Njihove malene glavice izgledaju dražesno, dobrodušno. Zapravo, kao da se smješkaju i žele nam nešto dobro. Zbog toga ne čudi popularnost ove snimke - na TikToku je pogledana 28 tisuća puta. Nema baš previše snimki na kojima su ribe, a koje su toliko puno puta pogledane.

Je li riječ samo o simpatičnim glavicama ili činjenici da nam je svima toliko vruće, da se hladimo već i samim time što gledamo podmorje, ne znamo, no činjenica je da su ovi mali morski stvorovi zaista veoma simpatični i da ih je lijepo vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:08