BEZ OKLIJEVANJA

Naš poznati podvodni istraživač ugledao životinju u nevolji i spasio joj život

Nije to prvi put da iz odbačenih ribarskih alata izvlači razna morska, ali i kopnena stvorenja

Facebook screenshot

Poznati domaći podvodni istraživač Velimir Vrzić dobro je znan i jer je, između ostalog, veliki borac protiv odbačenih ribarskih alata. Oni su ti koji, bačeni na morsko dno, života koštaju brojna morska, ali i kopnena stvorenja. Dok roni, znao je u starim vršama pronaći ptice gnjurce, koji su zaronili po hranu, a onda se zapleli i umrli. Viđao je i hobotnice, a među njima je najupečatljivija njegova snimka na kojoj su dvije hobotnice u vrši, a jedna izvan nje i ne želi se odvojiti od prijateljica koje su u smrtnoj zamci.

Svim tim životinjama Vrzić je pomogao, a sad je objavio još jednu takvu snimku važnog posla kojeg je obavio u morskim dubinama,

- Bilo je to spašavanja ribe iz stare odbačene ribarske mreže. Nekome je to samo minuta, a drugome spašen život - napisao je Vrzić uz snimku koja je oduševila njegove brojne pratitelje. Mnogi od njih su oduševljeno pozdravili njegovo strpljenje pri otpetljavanju uznemirene životinje iz mreže, a drugi su hvalili njegovu velikodušnost i želju da pomogne baš svakom stvorenju koje je u nevolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:25