NESTALE SA ISPAŠE

Na Krku s ukradeno nekoliko krava, junica i teladi, policija traga za drskim lopovom

Ne zna se kako je točno ovo nedjelo izvedeno, a nije poznata ni sudbina nesretnih životinja

Ilustracija

 Boris Kovacev/Cropix

Nepoznati kradljivac ukrao je početkom kolovoza s ispaše kod Dobrinja na otoku Krku nekoliko krava, junica i teladi, čija se vrijednost procjenjuje na oko pet tisuća eura, izvijestili su u utorak iz primorsko-goranske policije. Krčka policija trenutno provodi kriminalističko istraživanje tog kaznenog djela, kojim je oštećena 48-godišnja vlasnica ukradenih životinja.

Prema dosadašnjim saznanjima, za sada nepoznati počinitelj ili više njih je između 31. srpnja i 1. kolovoza na širem području Dobrinja na otoku Krku otuđio nekoliko krava, junica i teladi, koje su bile na ispaši, naveli su iz policije. Vlasnica je, videći da životinja nema, pozvala policiju, jer joj je odmah bilo jasno da životinje nisu odlutale, nego da su ukradene i odvedene u nepoznato.

Ne zna se kako je točno ovo nedjelo izvedeno, a nije poznata ni sudbina nesretnih životinja. No, s obzirom na to da se radi o domaćim životinjama, vrlo je izvjesno kako ih je netko ukrao kako bi ih poslao u klaonicu i zaradio prodajom njihova mesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 00:16