IZNENAĐENJE

Muškarac otvorio ladicu, a onda se šokirao: ‘Ne znam kako je tamo dospjela!‘

Dogodilo se to na jednom brodu, tako da je šok bio još i veći nego da je riječ o kući

Ilustracija

 Works Photography/First Light/Profimedia

Kad otvaramo ladicu, znamo što ćemo u njoj naći - ono što mi ili naši ukućani unutra držimo. Prostora za iznenađenje ima jedino ako netko od nas tamo stavi nešto što unutra ne bi trebalo biti i to je sve. No, zmiju ne očekujemo u ladici, a posebno ne ako je ona na brodu. No, da u životu nekad treba očekivati neočekivano pokazuje slučaj para s Floride, koji je u ladici svojeg broda pronašao ljupkog gmaza.

Riječ je o zmiji imena eastern rat snake, koja nije ni najmanje otrovna. Kad su to vidjeli, ljudima je malo laknulo, premda im i dalje nije jasno kako je ona tamo dospjela. Ladice nikada ne ostavljaju otvorenim, tako da to nije bio način na koji se ona našla unutra, pa mora da je pronašla alternativnu rutu koja ju je dovela na to mjesto koje joj je činilo ugodnim i sigurnim.

Da joj se nije mililo izlaziti s tog mjesta pokazala je ugrizavši čovjeka koji ju je došao izvući. Naravno da se uplašila kada je čovjek posegnuo prema njoj, vjerojatno misleći da ima loše namjere. No, nije ih imao: došao je da je izvuče iz ladice i pusti na slobodu, što je na kraju i napravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:11