DIVOTA

Mislite da svi psi mrze dostavljače? Pogledajte ove nevjerojatne fotografije koje govore suprotno

Nevjerojatnih 1.8 milijuna ljudi na Facebooku prati stranicu UPS dogs
 UPS DOGS Facebook

Mnogi psi sve one koji nam donose pakete i pisma vide kao prijetnju. Uzalud im mi objašnjavamo da se dostavljačima zapravo trebamo radovati jer nam donose neke lijepe stvari - oni ih mrze iz petnih žila i nastoje ih otjerati. Upravo zato je pravo iznenađenje profil na Instagramu koji se zove UPS dogs. Na njemu dostavljači objavljuju fotografije sa psima koji su sretni što ih vide. Ne čudi stoga što profil prati više od 677 tisuća ljudi. Na Facebooku je još i više ljudi: njih 1,8 milijun.

Stranica je pokrenuta 2013. godine no s vremenom je stekla nevjerojatnu popularnost na društvenim mrežama. Koja je njena tajna? U simpatičnim fotografijama i slatkim pričama iza njih. Svaki dostavljač koji pošalje fotografiju sebe i nekog od pasa na svom dostavnom području, obično doda i kratak opis. Naravno, sve to uz dozvolu vlasnika.

- UPS dostavljači cijeloga dana dostavljaju pakete. Tijekom tog vremena, mnogi od njih se susreću sa psima. Neki od njih su veoma prijateljski nastrojeni - stoji u opisu stranice na Facebooku, koja je zaista puna neodoljivih fotografija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:40