KOJA SREĆA!

Lisice otkrile pokriveni bazen u stražnjem dvorištu i potpuno podivljale

Snimku su na društvenim mrežama objavili vlasnici bazena, kojima životinje nisu ni najmanje smetale

Lisice na bazenu

 Facebook screenshot

Lisice su često vrlo zaigrane životinje, posebno kada su mlade. Ako im je trbuščić pun, u stanju su se ludo zabaviti s baš svim na što naiđu. Stvari koje nama nisu zanimljive njima su izvor nepresušne igre.

Amerikanci Paula i Scott imaju bazen u stražnjem dvorištu, koji je u vrijeme kada ga ne koriste pokriven. Najbolji je to način da štite sigurnost divljih životinja, pa su investirali u kvalitetan, debeo pokrov koji može izdržati velike težine. No, nisu ni u snu očekivali da će jedno jutro na tom pokrovu zateći dvije lisice u neobuzdanoj igri.

U snimci koju su objavili na Facebooku vidimo kako su te životinje očito u prolazu njihovim zemljištem otkrile neobičan dio dvorišta - premda sasvim sigurno znaju što je ispod (jer imaju izvrsno razvijen sluh i njuh), očito je da im se sviđa. Po mirisu i pljuskanju vode znaju da se igraju iznad nje, no vjerojatno to daje dodatnu draž njihovoj zabavi. Dok inače stavljanje šape na ovako veliku vodenu površinu znači da će potonuti, to se ovdje ne događa, tako da je jasno zašto im je novo igralište itekako uzbudljivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:31