VIDEO

Kokoš u cipelama: Upoznajte Nubz, zvijezdu društvenih mreža, koja obožava papuče

Kokoš je udomljena, a stara vlasnica novoj uopće nije rekla što se dogodio s prstima njenog ljubimca

Kokoš Nubz

 Screenshot Instagram

Od svih životinja koje možemo zamisliti da nose cipele, kokoši nam nikad ne bi pale na pamet. No, postoji kokoš koja ne samo da ih nosi, nego ima ravno 30 pari. Nije to iz neobičnih pobuda vlasnice, nego zato što ta kokoš nema prste ni kandže, pa ne može normalno hodati. Jedini način da se kreće bio je staviti joj cipelice na noge, koje će joj dati dovoljnu površinu na koju može stati.

Nubz nekad juri, drugi put se malo sporije kreće. Vlasnica ove kokoši kaže da je rođena kao ženka, ali se ponaša kao mužjak, zbog čega ga oslovljava u muškom rodu. Kaže, radi se o stavu, a Nubz ga itekako ima. Kokoš je udomljena, a stara vlasnica novoj uopće nije rekla što se dogodio s Nubzovim prstima. Veterinar je bio taj koji je pretpostavio da se nesretna životinja gotovo smrznula i da je zbog ekstremne hladnoće izgubila prste.

U zadnje vrijeme Nubz ima problema sa zdravljem: muku muči s polomljenim vratom, a do tog je došlo zbog degeneracije. On je rođen s genetskom anomalijom. Vlasnica trenutno daje sve od sebe da njen ljubimac što više jede, jer je zbog bolova prestao, pa je smršavio. Kaže, daje sve od sebe da Nubz ponovno bude onaj stari frajer koji u cipelicama juri dvorištem i čije avanture na društvenim mrežama prate tisuće ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 18:22