NAJBRŽI OD SVIH

Kako izgleda puran Lenny kad ogladni, a dostavljač hrane mu stiže? Urnebesno!

Snimka je nastala u američkom utočištu Yesahcan, a osim purana, zvijezde tog videa su i gladne kokoši

Ilustracija

 Christopher Boswell/Panthermedia/Profimedia

Kad smo gladni, zaista ne funkcioniramo dobro. Većina nas tad postane nervozna, lako plane, ne može se koncentrirati... Da skratimo, naši ukućani nas najviše vole kad smo siti, jer tad pokazujemo našu pravu osobnost. Ono u što se pretvaramo kad smo gladni izbjegavaju u širokom luku i zapravo paze da nikad nismo toliko gladni da čudovište izađe iz nas.

Oni među nama koji su takvi znaju da je njihova "spirit animal" svinja, jer svinje zaista mnogo vremena posvećuju hrani, bilo da je riječ o njenom izjedanju ili promišljanju o istoj. No, nisu svinje jedine - svi vlasnici pasa mogu posvjedočiti koliko njihovi ljubimci vole hranu. Kako u ono vrijeme dana kada inače dobivaju hranu postanu nervozni i dosadni, tražeći punu zdjelicu. Kako skaču od sreće, trče oko vas, a onda se s nemalim žarom stvorenja koje nikad nije jelo bace na tu zdjelicu kao da sutra ne postoji.

E pa, tako nekako se ponašaju i životinje koje smo pronašli na snimci američkog utočišta Yesahcan, koja je nastala u vrijeme dijeljenja večere. Snimila ju je osoba koja nosi hranu i na njoj vidimo urnebesan prizor jednog purana i nekoliko kokoši, koje trče kako bi stigle do svojih posuda s hranom. Prizor je općenito smiješan, ali puran Lenny zaista je urnebesan prizor - vjerojatno s prednje strane ne izgleda tako smiješno kada trči, no iz ove perspektive, on je najsmješnije gladno biće koje vidimo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:24