NESTALA

Jeste li vidjeli Fancy? Ako da, javite njenoj vlasnici, očajnički je traži zadnjih dana

Za nju nudi nagradu, a podijelila je i broj telefona na koji joj se mogu javiti svi koji misle da su vidjeli njenu ljubimicu

Fancy

 Ivana Bakal

- Prošlo je devet dana, osam noći, a nje i dalje nema - zadnja je objava Ivane Bakal koja toliko dugo traži svoju Fancy. Riječ je kujici dalmatinera koja je nestala u subotu, 3 prosinca na području Igrišća, mjesta u općini Jakovlje na području Zagrebačke županije. U trenutku nestanka imala crvenu ogrlicu i vukla je povodnik- flexi za sobom. Moguće je kako sada nema ničega na sebi.

- Jučer sam ju dugo čekala. Nadam se da je na toplom, ako luta i dalje bitna mi je bilo kakva dojava i savjet. Da se ne smrzne. Molim pomozite da nade put k meni. Mikročipirana, cijepljena, dobra, ustrašena... Sada je već jako ustrašena - kaže Ivana, koja svakoga dana iz Zagreba dolazi u Igrišće kako bi je tražila. Ne zadržava se samo u selu, nego prolazi i okolicom, očajnički tražeći ljubimicu i strahujući. Za sada bez uspjeha.

image

Fancy

Ivana Bakal

Fancy sada može biti bilo gdje, pa moli sve one koji žive u širem području da obrate pozornost. Njena je ljubimica zaista prepoznatljiva, s obzirom na pasminu, tako da je lako biti siguran kako je riječ o njoj.

- Molim pomozite mi da je vratim kući - zavapila je očajna Ivana, koja obećava nagradu prolazniku.

Oni koji su vidjeli Fancy mogu joj se javiti na 0958666738.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:45