LIJEPA NAŠA

Imamo i mi mačku s bankomata: Ova maca u Rogoznici je odlučila malo odspavati na njemu

Nije poznato što su o tome mislili svi oni koji su u to vrijeme mislili podići novac s računa

Prizor iz Rogoznice
 

 Žak Zlatko

Kad smo objavili fotografiju mačke koja stoji na bankomatu i izgleda kao da je došla podignuti novac, naši čitatelji su nam poslali brojne zabavne poruke. Jedna od njih, zajedno s fotografijom, stigla je iz Bjelovara. Na njoj također jedna mačka, na bankomatu. Ova naša ne djeluje poduzetno kao ona svjetska - dok ona izgleda kao da je riječ o poslovnoj transakciji, naša se odmara.

- Ne morate ići tako daleko - evo vam slike iz naše Rogoznice - napisao nam je Zlatko Žak uz fotografiju jedne mačke koja se popela na bankomat i tamo udobno smjestila.

S obzirom na to da su mačke stvorenja koja se zaista svugdje mogu udobno smjestiti i pritom im nije važno tko što o tome misli, ova slika ne iznenađuje. Ne znamo samo kako su ljudi u vrijeme mačkina odmora dolazili do svog novca s tog bankomata - jesu li ga koristili oko nje, pokušavajući unijeti PIN i pokupiti sredstva bez da uznemire njeno veličanstvo ili su pak, videći prizor, zaključili da je to znak da im tog dana novac nije tako potreban, ne znamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:09