NAGRADNI NATJEČAJ

Gradsko sklonište pozvalo posjetitelje festivala: Snimite naše njuške, dobijte nagradu...

One su na Europskom u subotu i nedjelju između 9 i 13 sati, a objavu je potrebno objaviti na Facebooku ili Instagramu
 Azil Dumovec

Iz Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec objavili su maleni nagradni natječaj. Ove se godine, naime, na ZegeVege festivalu mogu vidjeti neki njihovi štićenici - jedna mačka i nekoliko pasa. Upravo oni tema su natječaja - cilj je napraviti što bolju fotografiju tih dumovečkih njuškica, koje su već u petak šarmirali mnoge prolaznike koji su došli zaviriti u transporter u kojem je mačka ili ograđeni prostor, u kojem su smješteni psi.

One su na Europskom u subotu i nedjelju između 9 i 13 sati. Pravila natječaja su jednostavna: napraviti fotografiju nekog od njih, ili pak svih, i objaviti je na njihovom Facebooku ili Instagramu.

- Autora najbolje fotke po izboru našeg ocjenjivačkog suda očekuje dar iznenađenja! Pobjednika objavljujemo u utorak 10. rujna. Uključivanjem u ovaj natječaj radite super stvar – pridružujete se promociji udomljavanja kućnih ljubimaca. Sretno - poručili su iz Skloništa, odakle se nadaju kako bi ovaj sajam mogao pomoći nekim njihovim njuškicama da pronađu svoj sretan dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:54