BRIGA ZA ŽIVOTINJE

Farmica traži novog zaposlenika, a evo koji su njihovi uvjeti

Važno je da kandidati znaju koji su dani u godini radni, poručuju iz udruge, jer su to - svi

Zaposlenici Farmice

 Farmica

Našička udruga Farmica, koja vodi azil za pse i utočište za brojne druge životinje, objavila je oglas za posao. Jedno se mjesto u njihovom malom timu ispraznilo, a potreban im je još jedan par ruku kako bi svi poslovi bili obavljeni i sve životinje bile sretne.

- Tražimo novog radnika, borca, prijatelja. Trenutno žene čine većinu u našoj zajednici. Mi smo najjače, emotivne i vrijedne. No, neki poslovi zaista fizički iscrpljuju. Isključivo iz tog razloga držimo da bi novi član našeg tima trebao biti muškog spola. Obećajemo ti hrpu zagrljaja svaki dan, prekrasna proljeća, ljeta i jeseni na Farmici. Zimu bi najrađe prespavali, ali oni nas trebaju i sada, na minus sedam.

I da znaš - Božić, Badnjak, Uskrs, 8.mart - oni jedu, istrčavaju se - mi radimo. Moraš voljeti životinje i poštivati načela i ciljeve Udruge. Idealno bi bilo da imaš vozačku jer na dnevnoj bazi trčimo u veterinarsku stanicu i na dojave. Tvrdimo da je ovaj posao najljepši na svijetu, a ako želiš provjeriti, javi nam se u inbox - poručuju iz Farmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:40