TESLA

Elon Musk u novom poslu s mačkama? Pogledajte što su upravo pustili u prodaju...

Predmet se može kupiti na njihovoj web stranici, ali za sada je to moguće napraviti samo iz Kine
 Tesla/Ferrari/Profimedia

Svi znaju da je tržište na kojem se prodaju potrepštine za kućne ljubimce veoma isplativo. Svi koji imaju psa, mačku ili kakvu drugu životinju uvijek trebaju stvari za njih - od hrane, preko krevetića, igračaka, poslastica... Popis stvari je zaista dug, a pošto ništa ne traje vječno, neke stvari se troše i treba ih ponovno kupovati svakih nekoliko mjeseci.

Shvatio je to, čini se, i Elon Musk. Ne zna se, doduše, što točno stoji iza odluke njegove kompanije Tesla da na tržištu puste u prodaju jednu potrepštinu za mačke. Riječ je u proizvodu koji služi kao krevet, ali i grebalica, s prepoznatljivim logom kompanije. Riječ je o kartonskom predmetu koji je oblikovan tako da stilski podsjeća na njihov Cybertruck. Grebalica je dugačka 58 centimetara, široka 41 centimetara, a na njemu može spavati mačka koja je teška do 15 kilograma.

Cijena ovog kreveta i grebalice, iznenađujuće, uopće nije visoka. Za nju treba izdvojiti 13 dolara, što je cjenovno u rangu ostalih takvih proizvoda. No, prije nego odete na njihovu stranicu naručiti ovu grebalicu, imamo lošu vijest. Trenutno je za narudžbu dostupna za prodaju samo za kinesko tržište. Kada će se moći naručiti i iz nekog drugog kraja svijeta, još uvijek nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 01:04