BRAVO!

Djeca iz škole na Žitnjaku napravila malene plakate kojima potiču na udomljavanje ljubimaca, pogledajte ih

Zaposlenici Dumovca učenicima od 1. do 3. razreda održali su predavanje o tome kako bi se trebalo brinuti o čupavcima
 Azil Dumovec

Sve više je priča o djeci koja se odriču rođendanskih poklona da bi pomogli napuštenim životinjama, koje mole roditelje da udome psa iz azila ili onih koji svoj maleni džeparac potroše na vrećicu hrane, koju ostave napuštenoj mački na ulici, kako bi i ona mogla nešto pojesti. Uvijek nas raznježe priče o djeci koja vole životinje, jer se mnogi nadaju kako će to jednog dana značiti bolji svijet za razna stvorenja koja žive u našoj okolici.

Među takvim mališanima su i učenici Osnovne škole Žitnjak u Zagrebu. Tamo su zaposlenici zagrebačkog Dumovca djeci od 1. do 3. razreda održali predavanje o tome kako bi se trebalo brinuti o kućnim ljubimcima, tako da oni budu sretni. Odaziv i reakcije djece su ih posve razoružali, priznaju.

- Oduševili su nas svojim znanjem o tome, a još više ljubavlju s kojom govore o svojim ljubimcima. Dumovečkim su njuškicama poželjeli da čim prije dobiju svoje ljude. Osmislili su i male plakate kojima vas žele potaknuti na njihovo udomljavanje - objavili su iz Dumovca, podijelivši nekoliko preslatkih malenih poruka koja su napravila djeca.

image
Azil Dumovec
image
Azil Dumovec
image
Azil Dumovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 05:15