SVAKA ČAST!

Dečki iz Zaprešića spasili malenog srndaća koji je zaglavio u snažnoj bujici: ‘Bio je izbezumljen od straha‘

Iz udruge AWAP kažu kako članovi ovog društva uvijek pomažu životinjama i za njih imaju samo riječi hvale
 AWAP

Iz udruge AWAP, koja spašava divlje žive životinje, objavili su kako su jako ponosni zaprešićke vatrogasce, koji su spasili srndaća s poplavljenih područja. Nesretna životinja zaglavila je u bujici, koja je bila presnažna za njeno maleno tijelo. Na svu sreću, u blizini su bili ljudi koji su vidjeli da se muči, pa su shvatili da se bez njihove pomoći to maleno stvorenje neće moći izvući iz vode.

Zbog toga su u ruke primili deku i krenuli prema malom rogatom stvorenju, koje je bilo izbezumljeno od straha i umorno od bezuspješne borbe s vodom koja je nadirala. Nije se borio protiv ljudi, shvativši da su tu da mu pomognu, nego se prepustio.

- Dečki, svaka vam čast. Imamo divnu suradnju sa vatrićima iz Zaprešića. Spasili su mladog srndaća s poplavljenog područja. Veliki pljesak za dečke - napisali su iz udruge.

Javna vatrogasna postrojba grada Zaprešića već je dugo na njihovoj listi pozitivaca, jer se uvijek iskažu kada treba pomoći životinjama. Iz udruge posebno imaju riječi hvale za njihovo spašavanje malenih ušara u proljeće. Stoga ne čudi da su i ovoga puta pomogli.

image
AWAP
image
AWAP
image
AWAP
image
AWAP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 13:46