PANIKA

Čovjek sjeo na WC školjku, a onda u šoku pobjegao: ‘Ležala je na vrhu tuš kabine i gledala me...‘

Nazvao je ekipu hvatača gmazova, koja je vrlo brzo došla i ustanovila da nije riječ o otrovnici

Ilustracija

 John Waters/Nature Picture Library/Profimedia/John Waters/nature Picture Library/profimedia

Svi mi koji imamo mačke, navikli smo da nikad u kupaonici nismo sami. To je jednostavno tako i naučili smo se na to. No, ljudi koji žive sami i nemaju te čupave čudake za sustanare ne očekuju da bi u kupaonici mogli susresti drugi par očiju. Kad se to dogodi, sasvim je jasno da se izbezume. Posebno ako ne smatraju to stvorenje naočito ljupkim.

Da mu zmije nisu baš omiljene, ili da možda samo ne voli najavljene posjete dok mirno (i razgolićeno, razumljivo) sjedi na wc školjci pokazao je jedan muškarac iz australskog Queenslanda, koji je premro od straha videći gotovo dva metra dugačku zmiju koja odmara na vrhu njegove tuš kabine. Izgubio je volju da obavi posao zbog kojeg je došao u kupaonu i brzinom svjetlosti pobjegao iz prostorije. Potom je o neželjenom gostu obavijestio hvatače reptila.

Oni su došli, pogledali zmiju i utvrdili da se radi o neotrovnom pitonu. Brzo su ga ulovili, ali je za vrijeme prebacivanja u kantu ugrizao hvatača. Nije mu se dalo micati iz kupaone, očito, pa se pobunio. No, hvatač nije bio nimalo uznemiren napadom ovog deset kilograma teškog momka, nego ga je odnio nazad u prirodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 01:29