LUKSUZ

Biste li spavali u ovoj sobi? Iz nje svakako puca nevjerojatan pogled, ali...

Za jednu noć u ovo doba godine treba izdvojiti nešto više od 36 tisuća kuna
 Jochen Tack/Alamy/Alamy/Profimedia/Jochen Tack/Alamy/Alamy/Profimedia

Dubai je grad prepun čudesa svih vrsta, a za neka od njih mnogi često znaju pomisliti da su pomalo pretjerana. Među ta bi se mogla svrstati i ponuda hotela Atlantida. U njemu se, sukladno s imenom, unajmljuju sobe koje su - pod vodom. Naravno, nisu baš sve pod vodom, no u ponudi su i takve.

Cijena noćenja u takvim sobama, u ovo doba godine, košta pravu ‘sitnicu‘ - nešto više od 36 tisuća kuna treba izdvojiti za jednu noć u sobi pod vodom. U taj iznos, osim ponude luksuznog smještaja, ide i nevjerojatan pogled. Sobe su, naime, smještene tako da se iz njih može promatrati ogroman akvarij. Tako dok se gosti kupaju u kadi ili leže u krevetu mogu promatrati kako ispred njihovog prozora pliva neka od 65 tisuća različitih riba. Ima tamo i drugih morskih stvorenja poput morskih pasa i raža.

Osim što ih se može promatrati kroz prozore, među njima se može i roniti. Za to ne treba imati licencu, stoji na službenoj stranici hotela, nego se uz pomoć instruktora može jednostavno zaplivati ili zaroniti, kako je kome draže, i prići životinjama još i bliže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:50