NJEGA BAŠ BRIGA

Ako može Jennifer Lopez, može i on! Upoznajte buldoga koji je zvijezda Instagrama zbog svoje guze

Prati ga više od 23 tisuće ljudi, koji su oduševljeni fotografijama njegove njuškice
Ilustracija
 Tierfotoagentur/Alamy/Alamy/Profimedia

Francuski buldog Rodney, star svega tri godine, slavan je diljem svijeta. Na Instagramu ga prati više od 23 tisuće ljudi, a razlog je solidno neobičan. Nije stvar samo u tome što je sladak, nego ljudi obožavaju njegovu guzu. Ne šalimo se, svi misle da je toliko slatka da ga prate na društvenim mrežama. S druge strane, ako može Jennifer Lopez oduševljavati ljude diljem svijeta svojom guzom, zašto to ne bi učinio i Rodney?

Dobro, ima on i drugih slatkih slika, simpa je ta mala njuškica, jezik koji je stalno vani i sklonost odmaranju, no, zna se zbog čega je najpopularniji. Mladac živi s vlasnicom Chloe Dixon i njenim zaručnikom Bradom u Škotskoj, koji su dali sve od sebe da ga razmaze. Ništa pretjerano, znate, na jednak način na koji su mnogi od nas razmazili svoje pse, ali s druge strane, naši psi nemaju više od 23 tisuće sljedbenika na Instagramu, pa ovih dvoje radi nešto posebno.

Rodney je, kaže vlasnica, "prava mala osoba". Točno zna što želi, a što ne. Zbog tumora na vratu u zadnje su vrijeme morali malo usporiti, pa ne ide više svugdje sa svojim vlasnicima. No, zdravstveno stanje mu se poboljšava, pa će uskoro opet s njima u avanture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:35