'NADAMO SE NAJBOLJEM'

VIDEO: BORNA ĆORIĆ JE OTPUTOVAO U MADRID NA DAVIS CUP 'Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati'

 

Najbolji hrvatski tenisač iz Zagreba je otputovao u Madrid. Borna će se priključiti timu koji već dva dana trenira u Madridu. Nakon povišene temperature, Bornino zdravstveno stanje je bolje te će u Madridu prema planu nastaviti s pripremama.

"Nažalost jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38.5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je ok i večeras putujem. Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati. Naravno da se nadamo najboljem rezultatu, kao što sam rekao nismo neki favoriti ali borit ćemo se najviše što možemo i vidjet ćemo što će biti", izjavio je prije odlaska Borna Ćorić.

Završnica Davis Cupa igra se od 18. do 24. studenog u velebnom arhitektonskom zdanju Caja Magica u Madridu. Hrvatsku kao privremeni izbornik vodi Franko Škugor, a uz njega za Hrvatsku će igrati Borna Ćorić, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

Hrvatski tenisači nastup na Davis Cupu otvaraju 18. studenog protiv Rusije, a već 20. studenog očekuje ih reprezentacija Španjolske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:14