TRENERSKA KARIJERA

Raonic potvrdio Ljubičića kao novog trenera

Umirovljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić, bivši treći svjetski reket, i službeno je postao novi trener 22-godišnjeg Kanađanina Milosa Raonica, 16. igrača s ATP ljestvice…

Raonic je s bivšim trenerom Španjolcem Galom Blancom, raskinuo suradnju početkom svibnja. Ivan Ljubičić je počeo raditi s najboljim kanadskim igračem na Roland Garrosu.

- Rad s Ivanom Ljubičićem kao mojim novim trenerom trebao bi donijeti novu dimenziju u mojoj igri. On ima golemo znanje o tenisu i njegova iskustva s Toura će biti veliki plus za moj razvoj. On je poput mene bio igrač agresivnog stila igre, tako da definitivno može razumjeti moj mentalitet na terenu i područja u kojima mogu napredovati. Radujem se što ću učiti od njega i nastaviti napredovati na najbolji mogući način – poručio je Raonic.

- Suradnja s Milosem će biti veliki izazov za mene. On već ima moćna oružja u igri, drago mi je što ću imati priliku pomoći mu da još više razvija svoju igru ove sezone. Od odlaska u mirovinu prošle godine nikada se nisam udaljio od ATP Toura. Budući da sam i dalje prisutan i dobro upoznat s događanjima na ATP Touru, vjerujem da mogu pomoći Milosu – rekao je Ljubičić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:35