PAUZIRA 162 UTAKMICE

YANKEESI U ŠOKU Alex Rodriguez zbog dopinga zaradio najveću kaznu u povijesti MLB lige

New York je u šoku.

New York je u šoku. Ponajboljem igraču MLB lige i glavnom igraču Yankeesa Alexu Rodriguezu u subotu je potvrđena najveća kazna u povijesti lige zbog dopinga. Sudac koji je odlučivao o sudbini Rodrigueza bio je neumoljiv, najveća zvijezda lige neće moći igrati sve do 2015. godine. Točnije, morati će pauzirati 162 utakmice.

Rodriguezu je još na ljeto otkrivena nedozvoljena supstanca u krvi, no ponajbolji bejzobolaš svijeta uložio je žalbu. Dok je čekao izricanje nove odgojne mjere Rodriguez je igrao za Yankeese, no sada ga čeka duži odmor. Doduše, dobra vijest za klub iz New Yorka je što će uštedjeti 25 milijuna dolara koliko su po ugovoru dužni u 2014. godini isplatiti Rodriguezu.

Popularnom A-Rodu ovo nije prvi put da ima problema zbog dopinga. Legenda lige još je 2009. godine priznala da je uzimala doping:

- Te 2001. potpisao sam rekordan ugovor, vrijedan 252 milijuna dolara, i htio sam svima dokazati da sam vrijedan toga novca. No, napravio sam glupost, koja je trajala tri godine. Jako mi je žao zbog toga i ispričavam se navijačima Texas Rangersa. Također, moram reći da sam od 2004. godine čist, te da otad više nisam u doticaju s dopingom, kazao je tada Rodriguez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 06:29