POSLIJE IH RAZDVAJALI

Pobješnjeli Chisora opalio šamar Kličku!

Boksače su nakon tog incidenta morali razdvajati kako ne bi došlo do daljnjeg obračuna, a video koji je brzo procurio na YouTube je još većom brzinom s njega i skinut
 AFP

Na službenom vaganju za naslov svjetskog boksačkog prvaka po WBC verziji Britanac Derek Chisora "opalio" je šamarčinu branitelju naslova Vitaliju Kličku.

Dva će se boksača ogledati u subotu navečer u Münchenu, a Kličko će pritom braniti svoj WBC naslov u teškoj kategoriji protiv Britanca Chisore koji ga je nakon vaganja pljusnuo.

Boksače su nakon tog incidenta morali razdvajati kako ne bi došlo do daljnjeg obračuna, a video koji je brzo procurio na YouTube je još većom brzinom s njega i skinut.

Kličko: Pljusnuo me kao žena, u ringu ću mu očitati lekciju iz ponašanja

Nema sve daske na broju. U ringu ću mu održati lekciju iz ponašanja. Dereck je pod velikim pritiskom, nervozan je i boji se, inače ne bi skočio unatrag nakon što mi je "dao za uho" – komantirao je Kličko.

- Nije me udario kao boksač, već kao žena, otvorena dlana. Ako se želi boriti kako treba, mora to učiniti sa svojim šakama – dodao je Ukrajinac, koji je u karijeri na omjeru od 43 pobjede i tek dva poraza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 08:28