NOVI PROBLEMI

Otkazan i veleslalom iz Adelbodena u Kranjskoj Gori

Ivica Kostelic of Croatia clears a gate during the first run of the men's Alpine skiing World Cup giant slalom in Adelboden January 9, 2010. REUTERS/Ruben Sprich (SWITZERLAND - Tags: SPORT SKIING)
 Reuters

Iz Međunarodne skijaške federacije (FIS) stigla je potvrda kako će veleslalom, koji se u subotu trebao održati u švicarskom Adelbodenu, ugostiti Kranjska Gora.

Podsjetimo, veleslalomska je utrka počela s velikim kašnjenjem i sa skraćenom stazom zbog lošeg vremena, a prekinuta je nakon što se niz stazu spustilo 58 od 66 skijaša.

Rezultati su, dakako, poništeni, ali treba podsjetiti da je naš Ivica Kostelić u tom trenutku zauzimao treće mjesto iza Talijana Davidea Simoncellija i Austrijanca Marcela Hirschera.

Nakon što su slovenski organizatori natjecanja u Kranjskoj Gori potvrdili kako će moći pokriti troškove dodatne utrke, FIS je i službeno objavio kako će se tamo održati otkazani adelbodenski veleslalom.

Prema novom rasporedu, tako će se 29. i 30. siječnja održati veleslalomske utrke Svjetskog kupa, dok je 31. siječnja rezerviran za slalom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:23