SLOMIO IH DALLAS

New Orleans više nije nepobijeđen u NFL ligi

Podsjetimo da je New England prije dvije sezone ostvario svih 16 pobjeda u regularnom dijelu sezone
Dallas Cowboys Wide Receiver Miles Austin (19) is stopped by San Diego Chargers tight end Kris Wilson (88) and cornerback Antoine Cason (20) in the fourth quarter of an NFL football game, Sunday, Dec. 13, 2009 in Arlington, Texas. The Chargers won 20-17. (AP Photo/Sharon Ellman)
 AP

Igrači Indianapolisa ostali su sami u borbi s rekordom New Englanda od prije dvije sezone. Naime, prvi poraz u sezoni je doživio New Orleans.

Nakon 14. kola Indianapolis ima savršenih 14-0, a New Orleans je "spustio oružje" u subotu pred Dallasom koji ih je slomio na njihovom terenu i slavio 24-17. New Orleans tako ima omjer 13-1 nakon četrnaest utakmica.

Podsjetimo da je New England prije dvije sezone ostvario svih 16 pobjeda u regularnom dijelu sezone, a dodao je tome i naredne dvije u doigravanju. No, ostali su tada bez one ključne, izgubili su devetnaesti ogled (SuperBowl) od New York Giantsa.

Dallas je u subotu fantastično odigrao obranu tijekom tri četvrtine protiv najbolje napadačke momčadi lige (New Orleans prosječno daje više od 30 poena po ogledu). Nakon tri četvrtine su bili na jednom "field-goalu" (tri boda), a Dallas je vodio 24-3.

Ipak, navijači su poludjeli u zadnjih 15 minuta jer je New Orleans u uvodnih šest minuta posljednjeg dijela igre dva puta položio loptu (touchdown) i došao na uhvatljivih 24-17. Međutim, taj rezultat je ostao do kraja i New Orleans je upisao prvi poraz u sezoni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:55