NAVIJAJTE ZA NAŠE

Ivica Kostelić i Ana Jelušić pozivaju navijače na Sljeme 4. i 6. siječnja!

Očekuje se da će javna izvlačenja brojeva i koncerti u sklopu Vip Snow Queen Trophyja na Trg bana Jelačića privući oko 40.000 gledatelja.
 Neja Markicevic / CROPIX

" Vip Snow Queen Trophy na Sljemenu mi je najdraža utrka Svjetskog kupa jer je to domaća utrka na brdu na kojem sam napravio prve skijaške korake i gdje sam odrastao," izjavio je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić kojeg čeka slalom Svjetskog kupa na Sljemenu 6. siječnja.

"Sljeme je ujedno jedna od najbolje organiziranih utrka u Svjetskom kupu, a sjajnu organizaciju upotpunjuju navijači koji podižu nezaboravnu atmosferu i navijaju za svakog skijaša bez iznimke. Puno mi znači što je Janica dio tima, kao sestra i kao savjetnik, često od nje zatražim mišljenje o nekim detaljima. Ovim bih putem pozvao sve ljubitelje skijanja da dođu navijati za nas 4. i 6. siječnja na Sljeme", dodao je Ivica.

"Sljeme je domaća utrka i atmosfera koja se svake godine stvori na utrci neusporediva je s bilo kojom utrkom tokom sezone. Htjela bih pozvati sve fanove i iskrene ljubitelje skijanja da dođu na Sljeme u što većem broju, jer znam da se sve cure vesele baš toj sljemenskoj atmosferi koju samo naši navijači znaju prirediti. Što se tiče mojih očekivanja, teško je nešto prognozirati, ali bih svakako htjela ponoviti 2007.godinu kada sam bila na postolju", kazala je Ana Jelušić koja nastupa 4. siječnja kada je na programu ženska slalomska utrka.

Javna izvlačenja startnih brojeva za žensku utrku bit će u ponedjeljak 3. siječnja, u 19 sati na Trgu bana Jelačića, a goste će zabavljati Tony Cetinski. Da dana kasnije, 5. siječnja, u istom terminu nakon izvlačenja startnih brojeva za muški slalom koncert će održati Jinxi i TBF.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:30