RUKOMET

HRS I JUTARNJI LIST NAGRAĐUJU Osvojite besplatne ulaznice za rukometni Euro

Hrvatske rukometne reprezentativke spremaju se u Varaždinu za najvažniji izazov njihovih karijera. U Hrvatskoj i Mađarskoj se od 7.-21 prosinca održava Europsko prvenstvo na kojem traže prvo veliko odličje na velikim natjecanjima. Utakmice prvog kruga EP-a igraju se u Varaždinu, prvo je na rasporedu susret sa Švedskoj ( 8. prosinca), zatim slijedi ogled protiv Njemačke (10. prosinca) i na kraju odlučujući s Nizozemskom (12. prosinca).

Naše rukometašice trebale bi izboriti prolaz u drugi krug, koji se igra u Zagrebu od 14.-17 prosinca, a zatim slijedi borba za polufinale i podjelu odličja.

Hrvatski rukometni savez i Jutarnji list organiziraju nagradnu igru u kojoj najs(p)retnije čitatelje nagrađujemo besplatnim ulaznicama za ovaj veliki sportski događaj. Najbrži čitatelji portala jutarnji.hr koji se elektronskom poštom jave na mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na poklon dobijaju šest (3X2) ulaznica za svaku utakmicu prvog kruga natjecanja. Naše rukometašice igraju u Varaždinu u skupini C, a isto vrijedi i za oglede skupine D koja se igra u Osijeku, a gdje igraju reprezentacije Francuske, Srbije, Crne Gore i Slovačke.

Za svaku utakmicu drugog kruga u Areni Zagreb poklanjamo po 10 ulaznica (5X2), a prijave za tu utakmicu započinju nakon prvog kruga EP-a. Uoči početka EP-a naše igračice igraju prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore (Varaždin, 29. studenoga, 17.00).

Sretni dobitnici svoje će ulaznice moći podići na ulazima u dvorane u Varaždinu, Osijeku i Zagrebu uz predočenje osobnih dokumenata.

PRVI KRUG NAGRADNE IGRE

Ukupno 10 (5x2) ulaznica za prijateljski ogled protiv Crne Gore u Varaždinu

DRUGI KRUG NAGRADNE IGRE

Ukupno 18 ulaznica (za svaku od tri utakmice prvog kruga 3X2)

TREĆI KRUG NAGRADNE IGRE

Ukupno 30 ulaznica (za svaku od tri utakmice prvog kruga 5X2)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:23