TRAŽE 2. VOZAČA

Haug potvrdio da McLaren pregovara i s Heidfeldom

Šef sportskog ogranka Mercedesa kaže da je Heidfeld iskusan i sposoban vozač
BMW Sauber driver Nick Heidfeld of Germany steers his car during the third free practice session at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Oct. 31, 2009. The Emirates Formula One Grand Prix will take place here on Sunday, Nov. 1, 2009. (AP Photo/Gero Breloer)
 AP

McLaren-Mercedes je očito krenuo u veliku ofenzivu u potrazi za vozačem koji će u sljedećoj sezoni Formule 1 biti momčadski kolega Lewisa Hamiltona.

Ranije ovaj tjedan je objavljeno kako su na razgovorima u momčadskom sjedištu u Wokingu bili menadžeri donedavnog vozača Ferrarija Kimija Räikkönena, potom je u petak na istom mjestu viđen i svjetski prvak Jenson Button, a u nedjelju je šef sportskog ogranka Mercedesa Norbert Haug potvrdio kako se vode razgovori i s Nickom Heidfeldom.

Haug je dodao i kako je Heidfeld iskusan i sposoban vozač, ali i kako još nikakava odluka zasad nije donesena.

Njemački je 32-godišnji vozač ostao bez posla nakon što je BMW objavio kako se povlači iz Formule 1. Budući da njemački automobilistički div Mercedes ima udio u vlasništvu McLarena, špekulira se kako bi njegovi šefovi u srebrnom bolidu rado vidjeli i jednog Nijemca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 09:09