SVE BLIŽE MERCEDESU

Glock: Schumi je ludi trkač koji se želi vratiti

Svjetski se mediji svaki dan natječu tko će imati frišku informaciju o velikom povratku Michaela Schumachera u Formulu 1
 Reuters

ZAGREB - U sljedećih nekoliko dana Mercedes bi trebao objaviti da je Michael Schumacher njihov prvi vozač za iduću sezonu Formule 1, tvrdi engleski Times u današnjem broju, a sličnu je informaciju već u nedjelju objavio Bild. Priča je izašla dan nakon što je predsjednik Ferrarija, Luca di Montezemolo, objavio da Schumi može otići ako želi jer je on samo savjetnik za razvoj cestovnih vozila.

Iako će uskoro proslaviti 41. rođendan, Schumi je daleko od djedice za upravljačem, a motiva ima vjerojatno više nego klinci koji sada ulaze u prvenstvo.

- Sto posto se vraća. Ionako je karijeru prekinuo kada to nije htio, sada želi dovršiti posao. On je ludi trkač koji želi voziti. Rekreativne utrke u kartingu i sudjelovanje u Race of the Champions ne zadovoljavaju ga - kaže Michaelov zemljak Timo Glock.

Slično misli i Eddie Irvine, čovjek koji je s njim vozio u Ferrariju.

- Očito mu je jako dosadno. Vozi karting od svoje četvrte ili pete godine i ne zna raditi ništa drugo. U svakom slučaju, ako se vrati, sposoban je za bitku s najboljima.

Renault prodao 80 posto dionica

Renault je u srijedu finiširao posao s luksemburškom tvrtkom Genii Capital koja je postala vlasnik 80 posto dionica francuske momčadi u Formuli 1. Od Renaulta je ostalo samo ime, a pitanje je koliko će i to trajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 19:16