GOLUŽA U PROBLEMIMA

Buntić zbog ozljede propušta SP!

 Drazen Aleksic / Cropix

Muke po Slavku Goluži se nastavljaju. S popisa putnika za predstojeći SP u Španjolskoj otpao je zbog ozljede ramena Denis Buntić. Uoči svakog velikog natjecanja hrvatska je reprezentacija ostajala bez nekih ključnih igrača, sada se to dogodilo stasitom ljevaku, članu poljskog Kielca.

Ionako uzdrmani i oslabljeni redovi momčadi nakon “rastave” s Balićem bit će oslabljeni za još jednog iskusnog igrača koji je prvi put nastupio na SP-u prije osam godina u Tunisu, gdje je Hrvatska osvojila srebrno odličje.

- Denis je već na pripreme došao načet, s netočnom dijagnozom te nakon krivog tretmana klupskih liječnika u Kielceu. On se na tu ozljedu žalio još prije mjesec i pol. Magetska rezonanca pokazala je napuknuće mišića lijevog ramena - rekao je fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba.

- Ne možemo nikad bez loših vijesti, no tu je Luka Stepančić i vjerujem da ga može zamijeniti - dodao je izbornik Goluža.

Naravno, Marko Kopljar već odavno standardno dobro igra na toj deficitarnoj poziciji. Zlobnici (ako ih ima) sada bi se mogli zapitati - a gdje je Petar Metličić?!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:25