POTPISAO TURINA

‘Mister YouTube’ odlazi na posudbu u Inter

Ilija Sivonjić je zbog gužve u momčadi poslan na posudbu. Do ljeta je potpisan ugovor s vratarom Ivanom Turinom, a u Tursku putuje Mislav Komorski
Zagreb, 200909.Maksimirski stadion.Utakmica 8. kola T-com Prve HNL izmedju NK Dinama i NK Rijeke.Na slici: Drugi gol za Dinamo, golman Ivan Mance, Mario Tadejevic, Ilija Sivonjic 24.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Već dan nakon povratka u Zagreb polako se počinju nazirati gubitnici prvog djela priprema u Međugorju. Dinamo je u četvrtak napustio Ilija Sivonjić. Destinacija u sljedećih šest mjeseci bit će Inter iz Zaprešića koji je svojeg bivšeg igrača dobio na posudbu.

“Mister YouTube” i u pripremnim utakmicama pokazao je svu raskoš promašaja, pa ga je Jurčić očito prekrižio, a sve to na opću žalost Miroslava Slepičke koji je izgubio cimera i vjernu sjenku.

Odlazak Sivonjića zapravo je logičan potez s obzirom na to da ostankom Mandžukića i dolaskom Doda u napadu “modrih” vlada velika gužva. Istina, Sivi može igrati i na desnoj strani, ali i tamo je Dinamo bukiran Ettom i Tomečakom. Naravno, i mladim Vrsaljkom koji je zadovoljio ukus struke u Međugorju.

Ulogu gubitnika broj dva preuzeo je rezervni vratar Igor Vidaković koji nije impresionirao Krunu Jurčića ili vjerojatnije Miralema Ibrahimovića koji se skrbi o vratarima. “Modri” su pronašli zamjenu u svom bivšem čuvaru mreže Ivanu Turini koji je potpisao ugovor do ljeta.

Svoje mjesto u avionu koji će u nedjelju prevesti Dinamo na drugi dio priprema u Belek pronaći će i Mislav Komorski. Riječ je o perspektivnom junioru koji igra na stoperskoj poziciji, a Jurčić će ga na ljeto koristiti sukladno potrebama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:30