ČEKA SE MODRE

Zec: Imam ponuda, ali ne od Dinama

Reprezentativac BiH i strijelac Šibenika Ermin Zec tvrdi da ga nitko iz Maksimira nije zvao, te da ide u inozemstvo
 Nikša Stipaničev / Cropix

ŠIBENIK - Sasvim neočekivano, prije samog polaska za Osijek, trener Karačić ostao je bez svog najboljeg igrača, Ermina Zeca, koji se tako priključio podužoj listi bolesnih prvotimaca.

Finalizacija idućeg tjedna

- Zateže me zadnja loža, ne mogu normalno trčati, a kamo li udariti loptu. Večerašnjom utakmicom u Osijeku ozljedu bih još više pogoršao. Zato nisam htio ništa riskirati kako bih bio spreman za vrlo važan uzvrat u Kupu s istim protivnikom za nekoliko dana na Šubićevcu - nevoljko je o izostanku s večerašnje utakmice rekao Zec.

S obzirom na to da u srijedu nakon Kup utakmice s Osijekom završava prvi dio sezone, opet se naveliko aktualiziralo pitanje odlaska Zeca, koji sada čvrsto vjeruje u realizaciju transfera.

- Ponuda ima dosta, a neke su vrlo konkretne! Već sljedećeg tjedna moj zastupnik će sjesti i pokušati finalizirati onu koja bude najpovoljnija - najavljuje Zec skori odlazak. Može li neka konkretna destinacija?

Interes iz inozemstva

- Sve su to inozemni klubovi, a o imenima ne bih još ništa konkretno iz opravdanih razloga. Neću ponoviti pogrešku od proteklog ljeta, kada je spominjanje imena na kraju postalo kontraproduktivno.

A što je s Dinamom? Njihov izvršni dopredsjednik ga je stavio na vrh liste svojih želja.

- Za njegove želje ne znam, ali ono što sigurno znam je da Dinamo do sada nije poslao nikakvu konkretnu ponudu - rekaoe je napadač sa Šubićevca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 00:18