KAZNA ZA HNS

Zbog bakljade protiv Španjolske 30.000 eura kazne

HNS je kraći za ukupno 135 tisuća eura, ali čisto sumnjamo da će u Rusanovoj razbijati glavu zbog toga s obzirom da ukupni prihodi Saveza na Euru premašuju 10 milijuna eura

Hrvatski nogometni savez kažnjen je s 30 tisuća eura zbog bacanja baklji na teren tijekom utakmice Europskog prvenstva. Kad se zbroje sve kazne tokom Eura, HNS je kraći za ukupno 135 tisuća eura, ali čisto sumnjamo da će u Rusanovoj razbijati glavu zbog toga s obzirom da ukupni prihodi Saveza na Euru premašuju 10 milijuna eura.

UEFA pokrenula nove postupke, protiv Španjolske i Rusije

Rasistiška vrijeđanja bila su učestala tijekom aktualnog Europskog nogometnog prvenstva, pa tako Disciplinska komisija UEFA-e (Europska nogometna organizacija) ima i dalje posla na tu temu...

UEFA je pokrenula nova dva postupka, i to protiv Španjolskog i Ruskog nogometnog saveza. Kazne koje će uslijediti neće biti prve koje su ta dva saveza morala platiti tijekom odigravanja Eura.

U oba slučaja je riječ o rasističkom vrijeđanju od strane španjolskih, odnosno, ruskih navijača. Prvi su to činili tijekom utakmice protiv Italije (hukanje Balotelliju), a ruski za vrijeme ogleda protiv Češke (rasističko vrijeđanje Gebrselassiea).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 05:40