TEŠKO DUŠEVNO STANJE

VLATKO MARKOVIĆ U ŠOK-SOBI Bivši čelnik HNS-a na Rebru vodi najtežu bitku

Alzheimerova bolest ne uzmiče, Vlatko Marković je u teškom duševnom stanju
Bruxelles, 030310.Stadion Roi Baudouin bivsi Heysel.Prijateljska utakmica izmedju Belgije i Hrvatske nogometne reprezentacije.Na slici: Vlatko Markovic predsjednik HNS-a u lozi.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković premješten je iz luksuznog doma za umirovljenike na Ključić Brdu u bolnicu KBC Rebro.

Obolio je od teške upale pluća, koja je u međuvremenu sanirana i Vlatko se toj bolesti othrvao. Njegov snažni sportski organizam nije se predao ni kada ga je napala upala pluća, koju liječnici nazivaju - vrlo ružnom.

No, Vlatko Marković je, ipak, zadržan na intenzivnoj njezi na Rebru, o njegovom zdravlju brine se doktor Gašparović. Na žalost, Alzheimerova bolest ne uzmiče, Vlatko Marković je u teškom duševnom stanju. Srećom, nije gledao TV prijenos iz Beograda, jer bi mu se stanje sigurno pogoršalo, to je doista bilo teško probavljivo i opasno za načete organizme. Više ne kontaktira ni sa starim prijateljima, iako ga je prije nekog vremena na Ključić Brdu posjetio Neven Barač, negdašnji predsjednik Dinama i odbojkaškog kluba Mladost i kazao da je satima s njim ozbiljno i trezveno razgovarao.

Iako je u “šok-sobi”, nadamo se da će se Vlatko, vjerojatno i najuspješniji predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, oporaviti. Ako se sa 76 godina odupro upali pluća, koja je često smrtonosna, Vlatka je teško srušiti. I njegov “životni suputnik” Ćiro Blažević bori se s “čarima starosti”, u Rijeci je operirao, istinabog, 40 godina prekasno, koljeno, zbog kojega je i tako rano okončao karijeru. Senatori hrvatskog nogometa su u bolničkim posteljama i od nacije, kojoj su pružili toliko radosti, bilo bi lijepo da ih podrži...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 14:28