OZLJEDA VRATARA

VIDEO: VRATAR MEKSIKA BOLJE! 'Neće nam braniti čovjek koji je ove sezone u Francuskoj dobio 72 gola'

 AFP

Izbornik Meksika Miguel Herrera prezadovoljan je izvedbom svojih igrača u pobjedi protiv Izraela (3-0), ali dan mu je pokvarila ozljeda prvog vratara Jesusa Corone. Meksikanac je i prije prvenstva tvrdio da mu najveću muku predstavljaju vratari i da uopće nije siguran koga će staviti između vratnica na Svjetskom prvenstvu.

Nakon treninga izbor je pao na Coronu, ali veselje nije dugo trajalo... Vratar koji inače brani za Cruz Azul zabio se u koljenu svog suigrača, te je hitno prevezen u bolnicu.

- Ne znam što se događa s njim, još čekam rezultat pretraga. On mi se javio i rekao da je OK, ali pitanje je što će reći liječnici - rekao je Herrera koji nekoliko sati poslije ipak dobio dobre vijesti. Coronina ozljeda nije tako strašno, odmah je pušten iz bolnice i sa momčadi će putovati na SAD.

Izbornik Meksika je odahnuo nakon te vijesti jer mu rezervno rješenje nije ulijevalo povjerenje. Radi se o Guillermo Ochoai, uvjerljivo najgorem vrataru francuskog prvenstva. Samo ove sezone u Le Championnatu je 'progutao' nevjerojatna 72 gola!

Inače, meksički izbornik je prezadovoljan izvedbom protiv Izraelaca unatoč tome što su mu se igrači koji igraju u Europi tek nedavno priključili treningu.

- Bez obzira što su se kasno priključili pripremama, na moje zahtjeve su odgovorili perfektno. Već sada vidi da ćemo u Brazilu biti itekako kompetitivni!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 01:34