'ČOVJEK FINALA'

VIDEO: U JUVENTUSU SU ZABORAVILI NA TEVEZA Talijani oduševljeni Mandžom: 'Hrvat rastura!'

Podsjeća se da je Mario i u dresu Bayerna i Atletico Madrida svojim golovima donosio trofej superkupa, za čije se osvajanje očito specijalizirao
SHANGHAI, CHINA - AUGUST 08: Mario Mandzukic celebrates a goal with his teammate Paul Labile Pogba of Juventus FC during the Italian Super Cup final football match between Juventus and Lazio at Shanghai Stadium on August 8, 2015 in Shanghai, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)
 Lintao Zhang / Getty Images / 2015 Getty Images

Mario Mandžukić zabio je vodeći gol u pobjedi Juventusa nad Laziom koja je 'Staroj dami' donijela Superkup Italije.

Ugledna La Gazetta Dello Sport oduševljena je hrvatskim napadačem i njegovim partnerom u vrhu Juveove postave, ujedno i strijelcom drugog gola, Paulom Dybalaom.

U tekstu naslovljenom "Mandžukić i Dybala rasturaju, Juventus zaboravio Teveza" (slobodni prijevod) ističe se kako je Mario postigao gol u prvoj natjecateljskoj utakmici - još bolje, u prvom finalu. Iako je na početku drugog dijela promašio veliku šansu (koju bi Tevez možda pogodio), Mandžo se brzo iskupio golom kakav maleni Argentinac nikada ne bi zabio. Nebeski visoko skočio je na ubačaj s desne strane i pokraj dvojice obrambenih igrača Lazija neobranjivo pogodio u mrežu.

Podsjeća se da je Mario i u dresu Bayerna i Atletico Madrida svojim golovima donosio trofej superkupa, za čije se osvajanje očito specijalizirao. U tekstu se hvali i Dybalau koji je zabio brzo nakon ulaska u igru te odmah posvetio gol svojoj obitelji i djevojci.

Da oduševljenje novim napadačkim duom nije samo stvar novinara pokazuje i anketa u istom tekstu prema kojoj čak 58 posto navijača talijanskog prvaka želi vidjeti upravo Mandžukića i Dybalau u vrhu napada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 12:06